Jouluvalmisteluja

Joskus näyttää siltä, että joulunvietto on siirtynyt aina vain aikaisemmaksi. Kun katselee ihmisten koteja facebookissa ja blogeissa,  huomaa, että kodit on jo koristeltu joulua varten. Vaikka olenkin jouluihminen ja nautin siitä, aloitan kotona joulun vasta aatonaattona tai oikeastaan aattona.

Meillä ei siis ole vielä joulukoristeita – ainoastaan yksi kukka, punainen joulutähti. Valmisteluja kylläkin. Paitsi että meidän olohuone näyttää aina tältä.

Mieheni imuroi aina viikonloppua varten ja nyt minä ”annoin hänelle luvan” nostaa kaikki sotkut tuolille. Siitä sitten saan helpommin noukittua tavarat. Tänä iltana pitäisi vielä selvittää tuo hävityksen kauhistus.

Tyttäreni oli viikonloppuna tekemässä jouluruokia ja -leivonnaisia. Voi kun saisi tuoksutkin tallennettua. Meillä (enkä ollenkaan kuvittelekaan että olisimme ainut koti) tuoksuu ihanasti joululta. Porkkana-, lanttu- ja bataattilaatikot ovat valmiit. Samoin taatelikakku ja useampi sortti pipareita. Isänsä yritti kyllä ehdottaa, että kaupastakin voisi ostaa, mutta ei, se ei Mirvalle käy. Itse tehtyä pitää olla, joten itse pitää tehdä!

Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top