Valopuu

Edellisjouluna Uudenkaupungin yrittäjät hankkivat yhdessä valopuita kauppojen eteen katukuvaa elävöittämään. Silloin minulla oli välivaihe, kaupassa oli loppuunmyynti, eikä uudesta alusta ollut vielä tietoakaan. Tänä jouluna halusin olla niinkuin muutkin ja ostin Pellavasydämen – ja siis myös oman kodin – pihaan valopuun.

Tässäpä kuvia ”menneestä talvesta”

Näissä kuvissa puuta ei ole vielä fiksattu. Nuo oksat kuuluu laittaa ”levälleen” eikä tuolleen suppuun. Kauneimmillaan tämä on kuin valopallo. Tykkään tästä kovasti. Heti kohta kun olin ostanut tämän ja maksanut siitä 139 euroa, Tokmanni ilmoitti samantyyppisen hinnalla 58 euroa. Uskon kuitenkin ettei halvalla saa hyvää….

Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top