Sammutuspeitteensuoja

Tiedän, ettei tämä sisustuksellinen juttu ole paloturvallisuusasiantuntijoiden mieleen, mutta valmistinpa näitä siitäkin huolimatta. Asiakas kävi kyselemässä semmoista ja lupasin tehdä.

Tiedättehän sen punaisen sammutuspeitteen… ei oikein tahdo sisustukseen sopia. Yksityiskodissa se nyt ehkä voidaan piilottaa kauniimman pussin sisään, mutta ei tietenkään yleisissä tiloissa. Siinäkin mielessä peittäminen on kyseenalaista, että ohjeet jäävät piiloon.

Suunnitteluvaiheessa on sellainen pussukka, missä olisi tekstit näkyvissä, mutta se vie vähän enemmän aikaa ja tekniikka näyttää juuri nyt tökkivän.

Tässä vaiheessa, hetken huumassa, ompelin muutaman pellavaisen pitsikoristein ja lisäksi merellisestä kankaasta. Aika kiva mökkituliainen, omaan kotiin, veneeseen… Mielestäni aika kauniita, vai mitä?

Tämä suoja on tehty kokoon 120 x 180 cm ja mallille, jossa yläpää on tuollainen pyöreähkö. Viimeinen kuva sitten taas on mallille, joka on yläpäästään suora. Alareunassa ei ole mitään tarroja, jotta nauhoista vetäminen onnistuu vaivatta.

Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top