Kirppislöytö

Kävimme Aarren kanssa pihakirppiksellä. Sattui aivan ihana kesäilma – ensimmäinen kunnollinen – ja väkeäkin oli saapunut paikalle, ison talon piha-alueelle maaseudulle, kaukana kaupungin ”hälinästä”.

Kaupan oli juuri sellaista tavaraa, mistä olen itse yrittänyt päästä eroon. Jotakin kuitenkin tarttui matkaan, vaikka hyvin yritin vastustaa. Pusero, kengät, vetoketjuja ja sitten tämä vanha villakankainen käsityö. Pikkuisen on tullut kulumaa vuosikymmenten saatossa, mutta minä näen tämän koristamassa talvitakin selkämystä.

Tai jos en viitsi niin isoon työhön ryhtyä, voi tästä myös kasseja tehdä. Mihin sinä käyttäisit?

Yrityksistäni huolimatta en saanut oikeaa väriä onnistumaan. Villakangas on vähän oransinvihreään vivahtavaa ruskeaa, ei ollenkaan harmaata….

Käsin kirjottu pöytäliina tai ehkä keinutuolinmatto on 170 cm pitkä ja 46 cm leveä. Nyt on pohdittavana kysymys, että kestääkö se pesun? Koneeseen nyt ei tietenkään voi laittaa, mutta jos vähän liottelisi väljässä vedessä… Jotta tämä ei jäisi kaapin perukoilla, pitäisi visio toteuttaa heti, mutta eihän sitä nyt näillä helteillä. Sitä paitsi tänään pitää saada kolme tunikaa tehtyä. Hommiin siis!

Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top