Blogin lukijat

En taida enää olla selvillä, miten nykyään blogeja seurataan. Sen olen kuullut, että blogilista lopettaa. Aika monta lukijaa on sitäkin kautta blogiini tullut. Mitä siis tilalle? Lisäsin Pellavasydämen blogipolkuun ja blogit.fi:hin. Millä tavalla sinä seuraat blogiani?

Yksi varma keino, mitä itse käytän, on kirjautua blogin lukijaksi bloggeriin. Tuossa oikealla näkyy Pellavasydämen lukijat. Tänään huomasin, että heitä – siis teitä – on 198.

Se, joka on 200. tällä listalla, saa postissa pienen yllätyksen. Mutta mistä tiedän, kuka hän on? Jos on anonyymi lukija, hän menee listan loppupäähän… hm…

Huhuilen tässä myös lukijaa, joka käyttää nimimerkkiä akv, en ole piiiitkään aikaan lukenut kommenttiasi, oletko vielä siellä?

Enkä malta olla laittamatta kuvaksi eilisen satoa. Tein itselleni – tai ainakin omilla mitoillani – puuvillaisen tunikan, mutta ruskea-oranssin. Se ei ole ollenkaan minun värini. Jotta jotenkuten sopisi, pitäisi naamaan saada väriä, rusketusta siis, mutta mistäs sitä näillä keleillä saa? Ja varsinkaan, jos istuu vaan sisällä ompelemassa.

Tänään huomautin miehelleni, miten kivaa on, kun en enää käytä keittiönpöytää ompeluksiini. Nautin suunnattomasti työhuoneestani ja sen isosta leikkuupöydästä!

Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top