Sininen pusero lapselle

Sain tilauksen kahdesta lapsen puserosta, toinen, tytölle, valmistui jo jokin aika sitten ja nyt sain pienemmälle pojalle myös valmiiksi. Tyttö täyttää 3v ja poika 2 v, mutta molemmille saisi tilauksen mukaan olla n. 100 cm koon puserot.

 

Pojan puseron malli ”Kria” olisi sama kuin tässä neulomassani vihreässä takissa, mutta nyt ei tehdä takkia. Ohje löytyy kirjasta Islantilaisia neuleita.

Tytön pusero on tuo vasemmanpuoleinen, vaalean punaisesta Sallasta neulottu kissankello, ohje samaisesta kirjasta. Salla on sukkalanka, pehmoinen, 80 % villaa, 20 % polyamidi.

Lankana pojan sinisessä puserossa on islantilainen Spuni, joka on100 % merinovillaa ja suloisen pehmeää. Puikkosuositus on 4,5 – 5, mutta se on aivan liian iso, paremmin sopii 3 kokoiset. Lankaa puseroon kului kaikkiaan 230 g.

Tälle nukelle pusero on liian pieni, mutta tilauksen mukaiselle 2-vuotiaalle kyllä aika reilu, on kasvunvaraa.

Ensimmäisen kerran muistin nämä handmade-lappuset ja neuloinkin molempiin. Vaaleanpunainen on kangasta ja sininen jotain puujäljitelmää.

Mun täytyy kyllä myöntää, että mieluummin teen kirjoneuleen Lettlopi tai Alafosslopi-langasta kuin näistä tasaisista, ohuemmista, pehmoisista ja kutittamattomista langoista! Lettlopi kutittaa, mutta neulominen on kivampaa, harmi…

Nyt pitäisi malttaa jättää puseroitten neulominen hetkeksi kokonaan, sillä muut työt odottavat. Ensin on isohko kirjontatyö, kastemekon reunaan kirjon kolmen lapsen tiedot: kolme nimeä kullakin ja päiväykset pisteineen. Sanoinkin tilaajalle, että haluat sitten kaikkein kalleimman version! Tämän jälkeen haluaisin neuloa uusista kauppaan saapuneista sukkalangoista mallisukkia.

Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top