Ihan erilainen tyyli

Käytiin mökkireissulla piipahtamassa Peterzensin rannassa Kustavissa. Oli hauska tavata sattumalta Laura Peterzens, jonka kanssa olen tehnyt aikoinaan bisnestäkin. Virkkaamiani koreja oli heillä myynnissä.

Venesataman,  majoitustoiminnan, ravintolan ja monien aktiviteettien lisäksi miljöössä on kaksi puotia: sisustuksille ja vaatteille. En to_del_la_kaan tarkoittanut mitään ostaa, mutta yhtäkkiä tajusin, ETTEI MULLA OLE YHTÄÄN VALKOISTA KESÄVAATETTA! Nuorena tyttösenä halusin aina valkoisen paidan ruskettuneelle iholle. Nyt tähän puutteeseen löytyi vastaus – puodissa oli juuri sopiva vitivalkoinen mekko double  gautze kankaasta. Se on nyt kovin muodissa, kaksinkertaista harsopuuvillaa. Suloisen pehmeää… Mekko oli edullinen hinnaltaan, olisko ollut 39 euroa.

Olin häkeltynyt, kun XXL koko oli liian iso. Sitä kun on tottunut aina valitsemaan suurimman mahdollisen koon. En oikeastaan tiedä, missä tätä mekkoa pitäisin; mökkikäyttöön se on liian arka, kotonakin ehkä… juhlamekoksi taas vähän arkinen? Kokeilin stailata mekon itselleni kokolailla vieraaseen tyyliin. Vähän hippiä. Isot virkatut korvikset, monta näyttävää riipusta.

Onhan toi mekko ihana! Sopivan mittainenkin vielä, myös hihat vähän pidemmät. Alusvaatteiden kanssa pitää vaan olla tarkkana, etteivät kovin erotu läpi. Ootteko muuten kuullut, tai ehkä todennutkin, että huonoiten näkyy PUNAISET alusvaatteet läpi? Mulla ei kyllä ole punaisia rinsikoita, mutta alushousuilla voisin testata!

Miltäs näyttää?

Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top