Musta mekko saapui

Tämä verkkokauppaostos sujui mallikkaasti. Paketti lähti heti matkaan, eikä posti viivytellyt suotta. Olen tyytyväinen mekkoon. Ehkä saisin hivenen lyhyempi olla, mutta sehän ei minulle ompelijana ole ongelma. Jos siltä alkaa tuntua, voin helmaa helposti lyhentää. Kangas on ihanan kevyttä, kesähelteillekin oikein sopiva. 

 

Mekon kangas on sellaista, kun minun nuoruudessani 70-luvulla paljon käytettiin, sitä sanottiin Intianpuuvillaksi. Tämä on materiaaliltaan 100 % viskoosia, mutta tehty juurikin Intiassa. Olen oikein tyytyväinen tähän valintaan, sillä mekko on ilmava, rypistymätön ja sopii siis kesäleningiksi oikein hyvin. Hautajaisiin ainakin, muutoin vältän tällaista koko mustaa…

Mekon helma on väljä, ommeltu frilloista ja etumuksessa on kivana yksityiskohtana pitsiä. Hihat on ihanteelliset, väljät ja sopivan mittaisina peittävät armollisesti lepattavat allit!

Nyt siirryn seuraavaan pohdintaan perjantaisia hautajaisia ajatellen: voiko mekon alta näkyä paljaat varpaat? Luulenpa, ettei se ole sopivaa… 

Koska helma on noin pitkä, sen alta ei näkyisi, jos laittaisin polvisukat. Mutta löydänkö sellaiset, ettei kuminauha purista liikaa? Jospa NYT tekisin toisin, eli menisin ENSIN katsomaan omasta kaapista, ennen kuin lähden kauppaan. Jospa en olisi heittänyt roskiksiin kaikkia niitä ”satoja” pareja polvisukkia, joita ennenvanhaan käytin säännöllisesti…

Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top