Mustavalkoinen mekko

Otinpa taas pitkästä aikaa muutaman asukuvan. Tykkään kovasti tästä mustavalkoisesta trikoomekosta, minkä ostin viime kesänä Tokmannin alennusmyynnistä. Tuollainen kietaisumalli on runsaille muodoilleni hyvä. Ihan varma en kylläkään ole helman rimpsusta ja siitä, että se noustaa edestä keskeltä. Mutta ompahan ainakin vaihtelua.

Nämä kuvat on kummallisen kaksivärisiä, ylhäältä keltaisia.

Ostin extempore, suunnittelematta, tuollaisen hopean värisen vyölaukun, jota kylläkin ajattelin pitää kainalossa.

Nämä – samaten hopeanväriset – sandaalit ovat myös suunnittelematon ostos. Ostin ne jo talvella, mutta jotenkin eivät vaan jalkaan sopeutuneet ja jäivät pitämättä. Nyt paljaaseen jalkaan istuvat paremmin ja olenkin pitänyt joka päivä töissä. Näissä on pehmeä pohja ja siksikin miellyttävät.

Tässä asussa olen viihtynyt koko viikon töissä ja tunnen itseni mukavaksi ja ehken jopa hivenen tyttömäiseksi mallin keveyden vuoksi.

 Mitäs sanot? 

Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top