Ruskea mekko ja keltainen panta!

Olin ostamassa pantaa ja vieressä vaikeaa valintaani katsellut toinen asiakas yritti auttaa sanomalla: ”ota tuo keltainen, se sopii sinulle!” Olin kauhuissani ja huudahdin: ”No, keltainen on ihan viho viimeinen väri minulle!” Varmasti hykerteli mielessään tämä täti-ihminen, kun myöhemmin huomasi päässäni juurikin keltaisen pannan. 

Tykkään rusketuksesta ja otan aurinkoa, vaikka tiedän sen riskit. Yritän alkukesästä malttaa mieleni ja olla auringossa vain pienen hetken ja lisätä aikaa sitä mukaa, kun iho ehtii tottua. Tässä vaiheessa kesää ja helteitä saatan olla jo koko päivän auringossa ja olenkin melko ruskea. Talvella, kun rusketus alkaa hävitä, voin käyttää itseruskettavia tuotteita – esim. Tanrevelin suihke on mainio tuote.

Koska talvella käytän vaatteissani viileitä värejä, haluan kesällä hiukan ottaa mukaan minulle kuulumattomia syksyn ja kevään lämpimiä värejä. Tämä oranssin ruskea mekko on siitä esimerkki. Ruskettuneelle iholleni se sopii. Ja tuo panta siis löytyi Kustavin kesätorilta. Sen kokoa voi säätää, sillä siellä on rautalanka sisällä. Tämä tuote on Villa Saalixin. Täällä. Tähän asuuni sopivat myös ruskea/kultasankaiset silmälasini. Ja oranssit tupsukorvikset.

 
Sävy sävyyn on myös iltapalani, kevätrullia – ihanaa!
Käytätkö sinä koskaan ”vääriä” värejä? Noin niinkuin ihan tahallasi…?
 
Ja hei, jos sinua kiinnostaa nähdä erilaisia asuja erilaisten naisten yllä, liity ihan uuteen facebook-ryhmään, jonka perustin juuri tätä varten. Nyt siellä ei vielä ole minun lisäkseni ketään muuta, mutta toivon, että saadaan kiva porukka vaatteista, tyylistä ja yleensäkin pukeutumisesta kiinnostuneista naisista.
Tänne siis 
 
Mervi
 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top