Matkalle mukaan

Tänään olemme lähdössä ensimmäistä kertaa reissuun omalla asuntoautolla. Mukaan pitää ottaa tietysti matkakäsityö.

Selasin Islantilaisia neuleita kirjaa ja päätin aloittaa – vähän niinkuin itseäni ajatellen – Arni villatakin Lettlopista. Tähän on mallin mukaan tarkoitus tehdä sileä osuus mustalla, mutta koska sitä on hiukan nihkeä nähdä, vaihdoin sen tilalle värin Galaxy. Aika tummaa sekin on, mutta teempä malliksi, kun sitä meillä on hyllyssä aika paljon. 

Matkalle mukaan otin aivan uudet puikot. Pyöröpuikoiksi valitsin ”ferrarit” 3,5 ja 4,5 pituudeltaan 80 cm. Sukkapuikot 4,5 tavis-bambut ja 3,5 Symphoniet. Kaarrokelankoja en ota mukaan ollenkaan, kun en usko, että viikonloppureissulla niin pitkälle pääsen….
 

 

Tänään tuli myyntiin myös Alafosslopi -lankaa ja mulla olisi yksi työ siitä keskeneräisenä, mutta jotenkin se ei nyt vieläkään huvita…

 

Näillä mennään… 

Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top