Vihreä islantilainen

Otsikoksi laitoin vihreä islantilainen, vaikka eihän se oikesti ole. Tavoitteena oli tehdä sellainen metsässä viihtyvän pusero, mutta enpä tiedä…

En oikein saanut sopimaan vihreitä toisiinsa, osa oli liian sinivihreitä. Sitten innostuin tuosta keltaisesta ja lopulta puserosta tuli aika värikäs – eikä sellainen, mitä kuvittelin. Mutta ei se haittaa, ihan varmasti jollekin kelpaa. Malli on Islantilaisia neuleita -kirjasta Riddari, mutta omin virhein. En ymmärrä, etten vieläkään osaa mallia orjallisesti noudattaa, vaikka silmä kovana kaaviota seuraankin – aina tulee jotain kommervenkkejä. Mutta minua ei haittaa, ihan kivat pupunkorvat tuli tähän puseroon tahtomattani.

  Piti sitten sovittaa ennen viimeistelyä

 Alla pusero ennen viimeistely-kastelua ja seuraavassa kuvassa kuivamassa kastelun jälkeen…


Olen niin tyytyväinen itseeni, kun maltoin opiskella kolmen puikon päättelyn kainaloihin. Tällä kertaa vältyin parsimasta reikiä, jotka puikon päihin syntyy. Poimin tuolta puikkojen välistä vielä silmukoita ja neuloin ne kiertäen yhteen. 

Lankaa tähän XL kokoiseen puseroon kului 514 gr ja värit näet kuvasta. 

Mulla on puodissa hurjan hyvä valikoima lettlopeja, joten helppo suunnitella seuraavaa. Nyt on tulossa tilaustyö asiakkaan Alafosslopista ja seuraavaksi Lettlopista sininen meriaiheinen. Jos sulla ei ole haluamiasi lankoja, voin lähettää. Tässä meidän värit. Niin ja Alafosslopiakin alkaa nyt ehkä tulla, valkoista saimme jo. 

Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top