Kesähousut

Kuten aiemmin kerroin, minun väripalettini on viileä kesä. Täällä. Nyt kun tämä alkava kesä on oikeastikin ollut viileä, olen kaivannut vaatekaappiini kesäistä, mutta kuitenkin hiukan lämmintä vaatetta. Kaikki vanhat kesähousuni ovat caprimallisia. Eilen kävimme avustajani Susannen kanssa Raision Myllyssä ostoksilla. Tavoitteena oli löytää pitkälahkeiset kuosilliset kesähousut. Ei farkkuja, ei culottes-housuja.

Olin hurjan yllättynyt, kun TAVALLISISTA vaatekaupoista löytyi vaivattomasti MINUN KOKOISIANI vaatteita. Jopa H&M:ltä! Oli huikaisevaa todeta oman vartalon hoikistuminen.

Annoin Susannen ohjata valintoja, sillä halusin välttää mummo-luukin. Ja vähän kyllä jouduin yllättymään. Aloitan esittelyn vaaleansinisistä housuista. Lähtökohta oli tämän päivän työasu, jolla olin aamulla myös kuvaamossa otattamassa vaalikuvan. Siinä kylläkin näkyy vain hartiaseudusta ylöspäin.

Sitten vaihdoin ylleni uudet housut, jotka ostin KappAhlista. Puserona tämä sama itse ompelemani toppi jostain 90-luvulta. Mahtuu taas.

Pukeutumisneuvoja-opinnoissani on paljon tutkailtu asujen mittasuhteita. Tämä toppi-housu-yhdistelmä lienee optimaalinen minun vartalolleni. Toppi juuri ja juuri peittää kriittisen alueen olematta liian pitkä, jolloin se lyhentäisi jalkoja. Nyt asu näyttää tasapainoiselta, eikö vain?

Nämä housut ovat 100 % viskoosia ja aivan ihanan kevyet. Näissä, kuten huomaatkin, lahje on täyspitkä – ehkä hivenen jopa ylipitkä. Hintaa vain 29,99 €. Vyötäröllä on leveä kuminauha ja sivuissa taskut.

Jalassa ylläolevissa kuvissa on ennen pitämättömät, vaikka aika päiviä sitten ostetut vaalean siniset Riekerit. Suloisen pehmeät jalassa. Ensimmäisissä kuvissa kenkinä valkoiset rusettitennarit. Huomattavasti ”kovemmat” jalassa. Näinköhän totun niihin ollenkaan? Tai ehkä pehmenevät käytössä.

Mitäs tykkäät tästä ostoksesta? Minun mielestäni oikein onnistunut. Ja odotapa, kun näet, mikä pusero tähän ostettiin kaveriksi!

Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top