Ryppyjen silotusta

Olen joutunut parin viime vuoden aikana miettimään ryppyjen silotusta. Vanheneva iho ja maanvetovoima, ei kiva. Viime postauksessa pohdin meikkaamattomuuttani ja näytin harjoitteluani. Naistenhuoneella (facebook-ryhmä siis) minua lohdutettiin, että ”ihan hyvähän siitä tuli”. Etsiskelin paikallista yrittäjää, joka lähtisi kädestä pitäen neuvomaan meikkausta, mutta sellaista en löytänyt. On siis edettevä omin neuvoin.

Ryppyjen silotusta eri keinoin

Samassa yhteydessä facebookissa minulle tähdennettiin ihon perushoidon tärkeyttä. Tämän osuuden olen kyllä hoitanut aina hyvin. Puhdistan ihon huolellisesti käyttäen puhdistusmaitoa ja kasvovettä. Käytän seerumeita ja anti-age ihovoiteita. Sanotaanko näin, että ”rahaa säästelemättä”. 
Tänään meillä oli avustajani kanssa kiva päivä, kun kävimme Turussa. Ensin olimme koululla harjoittelemassa värianalyysin tekemistä ja sen jälkeen menimme Raision Myllyyn ostoksille. Tästä kuulette ja näette tuloksia ehkä jo huomenna.
Ostoskeskus oli avautunut koronarajoitusten jälkeen ja vaikka seurustelunurkkaukset olivatkin vielä suljettuna, kahville pääsi. Herkuttelimme. Eräänlaista ryppyjen silotusta tämäkin. Aikoinaan puolustelinkin vitsillä pulskaa olemustani, että ”syön rypyt suoriksi”. Laihtumisen myötä kasvot ovat selvästi kaventuneet. Mutta myös rypistyneet.

Mutta oikeaan asiaan. Olen etsiskellyt paikallisista liikkeistä ja apteekista Retinol – ryppyrasvaa, mutta täältä sitä ei saa. Myllyn Sokoskin oli lopettanut minulle tutun merkin myynnin, mutta onneksi sain lähes vastaavaa. Aiemmassa voiteessa oli pitoisuus korkeampi, nyt myynnissä olevat voiteet eivät  sisällä Retinolia yhtä paljon, eikä sen pitoisuutta ilmaista.
Tässä välihuomautuksena, että olin todella yllättynyt, miten hyvää palvelua saimme tuossa isossa ostoskeskuksessa, sen vaateliikkeissä tultiin aina auttamaan. Ja nuori kempparimyyjä oli myös erittäin asiantunteva ja ystävällinen. 

Retinol on ainoa tuote, joka oikeasti auttaa ryppyjen silotusta odottavaa

Retinol on tehokkain ja tutkituin rypynsilottaja. Näin minulle on kerrottu monessa yhteydessä.
Lue täältä hyvä artikkeli.
 
Ostin tällaisen Cliniquen anti-age voiteen, joka sisältää retinolia. 
Tässä linkki verkkokauppaan.
 
 
 

 

 
 ”Retinolia sisältävä yövoide ikääntyvälle iholle nopeuttaen solunjakautumista, kosteuttaa ihoa ja silottaa tehokkaasti juonteita sekä ryppyjä.”
 
 
 
Retinol-voiteet ovat tehokkaita, jos niissä pitoisuus on riittävä. Voiteeseen pitää ihon tottua ja ensin sitä tuleekin käyttää varovasti. Minä olen kuitenkin jo aiemmin käyttänyt tuotetta ja nyt ajattelinkin ottaa oikein tehokuurin.
 
Tuossa artikkelissa, minkä linkitin, mainitaan myös Bellavita, jota apteekki myy. Ostin tämän, koska retinolia ei ollut saatavilla. Bellavita sisältää A-vitamiinia, joka sekin pitäisi auttaa ikääntyvän ihon hoidossa. Tämän voiteen rasvaisuus ja kohtalaisen voimakas tuoksu yllättivät minut.
 

 

Nyt on siis toivoa, kun on taas ryppyrasvat kohillaan! Mutta jos ei mikään auta, niin sitten turvaudutaan kuvanmuokkauksen keinoihin.

Alla tulevaisuuden kuvani:

Semmoista pelleilyä. Ja lopuksi vielä ihan oikea kuva ilman fiilausta. Tässä olen meikannut itseni vaalivideon ottamista varten.

Sain puolisolta tunnustusta, että vaivannäkö ja opettelu kannattaa. Ja se on paljon se!
Pellavasydämen Mervi

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top