Sinistä melkein päästä varpaisiin

Eilen esittelin ostamani kesähousut. Samalla reissulla ostin myös puseron pidettäväksi näitten kanssa. Väri on molemmissa sama, hempeä vaalean sininen. Nuorena pidin lähes yksinomaan sinisiä vaatteita ja jossain vaiheessa myös sisustuksessa käytin sinistä. Nyttemmin se on jäänyt pois melkeinpä kokonaan. Kun minulle tehtiin värianalyysi ja siinä minut todettiin viileäksi kesäksi, huomasin puutteen vaatekaapissani. Täst’edes yritän vaihtaa mustavalkoista pois ja sinistä tilalle!

Pusero on hihaton, mutta jos hellekesä tulee, aion kyllä heilutella allejani siitä huolimatta. Tässä on mukava materiaali, etuosa joustamatonta 95 % viskoosia ja 5 % elastaania, mutta takapuoli on joustavaa – täsmälleen samanväristä – kangasta 100 % polyesteriä.

Puseron – tai oikeastaan se on toppi – hinta oli 24,99 €, mutta liikkeessä oli tuolloin 25 % ale kaikista yläosista, joten hinnaksi jäi n.18 €. Mielestäni tämän topin aavistuksen kiiltävä kangas edessä on sopivaa vaikka vähän juhlavampaankin asuun.

Tässä kuitenkin yhdistin sen kotoisaan neuleeseen. Rakastan tätä lyhyttä ja ihanan sinistä jakkua.

Tässä asussa olen ihan värianalyysin mukainen. Viileän kesän väripaletti on hento ja ”pastellinen”. Uskon, että tässä asussa minut tullaan näkemään usein tulevan kesän aikana. Kengät ehkä vaihtuvat kevyempiin. Näissä kuvissa on kevyet ja pehmeät Riekerit. Etsiskelin viime kesänä ostamiani hopean värisiä sandaaleita, mutta olen tainnut laittaa ne menemään kiertoon?

Vielä tuon puseron pituudesta. Ostoksilla mukanani oli avustajani Susanne, joka piti huolen siitä, että pääsin kokeilemaan ainoastaan vähän lyhyempiä puseroita. Itse päätyisin mielelläni pitkiin tunikoihin, mutta kun niissä jalkani ”lyhenevät” olemattomiksi! Tämä pusero on juuri ja juuri sopivan lyhyt. Jos ymmärrät, mitä tarkoitan…

Mitä pidät?

Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top