Virkattu toppi lapselle

Kesäkäsityöt jatkuu…

Villalangat on laitettu talviteloille ja puuvillalangat otettu framille. Innolla kokeilen puotiin myyntiin ottamiani ”uusia” lankoja. Tällä kertaa avasin kerän bambulankaa. Ai että, se on pehmeää, mutta silti napakkaa virkattavaa. Taustalla kuvassa näkyy kaksi myssyä, jotka esittelin jo aiemmin. Tämän topin ohje on vanhasta Novita -lehdestä. 

Näin ihana ”vauva” meillä on esittelemässä näitä vauvaneuleitani. Tämän topin tein n. 98 senttiselle tytölle.

 

 

Hiukan ehkä on turhankin avoin tuo pääntie? Olisin voinut jättää olkaimet lyhyemmiksi. Sitten vielä lankaesittely: Himalaya, Deluxe Bamboo, jossa on 60 % bambua ja 40 % puuvillaa. Lanka suosittelee puikoiksi 4.00 mm ja virkkuukoukuksi 3,5 mm. Aloitin tuolla 3,5 millisellä, mutta hetken päästä kokeilin 3.00 ja se tuntuu kyllä helpommalta.

Lankaa kului aivan hiukan toista kerää, eli 107 gr. Voin todella suositella tätä lankaa, tulee tosi kiva vaate lapselle tai aikuiselle ja mukava myös virkata. Tiskirättejäkin tästä  voi tehdä.

Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top