Mukava, mutta epäpukeva tunika

Nyt olisi esittelyvuorossa käsityömessuilta ostamani suomalainen puuvillatunika. Siitä on jo useampi vuosi, kun hankin tämän hupullisen ja taskullisen tunikan ajatellen, että sitä on kiva pitää työssä housujen kanssa. En ole yhtään työpäivää tässä kuitenkaan viettänyt. En osaa sanoa, mikä on syynä pitämättömyyteen. Ostaessani olen ollut ”höyskäämmässä kunnossa” ja nyt tunika – tai liivimekko – on minulle liian iso. Pituus on juurikin hyvä, mutta mutta…. Huomaatko, mikä tässä mättää? Oikeastaan kaksikin asiaa…

 

Muuten, nyt löysin mielestäni sopivan väriset sukkahousut. Nämä on Norlynin Latte -väriset 20 denierin isojen tyttöjen sukkahousut. Todella kivat.


Kaula-aukko on hyvin väljä ja siksi kokeilin asua huivin kanssa.
 
Seuraavassa kuvassa paljastuu….

Tämä liivimekko on sellaisen mallinen, että se korostaa rintavuutta. Hartialinja on maltillinen, lähes kapea, sitten mekko laajenee ja laajenee… Vielä kun se on vaaleahko väriltään, niin se entisestään suurentaa.

 

Toki tässä mekkosessa on kiva olla, kun se on väljä, mutta nyt kun olen pukeutumisneuvoja-koulutuksessa, sitä tulee kiinnittäneeksi huomiota pikkuseikkoihinkin, mistä on koulussa puhuttu.

                                  

Takana on kiva huppu ja neljä taskua on käytännöllistä työasussa.

Ei ole kiva sivuprofiilikaan…eikä tuo helmakaan.

Mieluusti kuulen, mitä olet mieltä. Huomaatko korvikseni, joissa on lankarullat? Sävy sävyyn ja ammattiini sopivat! Nyt on kuulemma muotivärinä LAVENTELI. En oikein tiedä, mikä se väri on – onko tämä tunika laventeli, vai lila vai violetti?

Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top