Kukkamekko, kastikesukat ja mittasuhteet

Mun kesävaatteet on vielä vintillä, mutta tämä kukkamekko käy hyvin kevääseen ja jopa kesälläkin pidettäväksi. 

Sen pituus vaan mietityttää ja nyt kuvasin sen ohuempien sukkahousujen kanssa. Tällä kertaa valitsin edelleen kastikkeenväriset (oikeasti nougat) mutta nyt ohuemmat 20 den Norlynin isojen tyttöjen sukkikset. Ihanan malliset, mutta tuo väri ei kyllä ole mieluinen. Kun ei aina voi mustiakaan pitää…

Facebookin naistenhuoneella keskustelimme sukkahousuista ja moni tuntuu inhoavan ylipäätään sukkahousuja, muutama kertoi käyttävänsä niiden sijaan stayuppeja ja löytyi niitäkin, jotka haluavat ehdottomasti värikkäät sukkahousut. Sille, joka kertoi inhoavansa avaran mallin sukkahousuja, koska niissä on ”kaksi saumaa takapuolella”, niin kerron, että tässä mallissa niitä ei ole, mutta silti ovat tilavat.

Olen kyllästynyt ottamaan kuvat aina samassa nurkassa ja nyt etsinkin mukavampaa näkökulmaa.

 Tässä paikassa harmittaa tuo päähän osunut kattolamppu, joten vaihdoin toisaalle:

 No niin, sitten on ilmalämpöpumppu…

Mutta asiaan. Tuo mekko on tosi kiva yläosastaan. Istuva ja jopa siro. Mutta tuo helma!

Tässä vähän lyhennettynä. Ylläolevassa kuvassa on säilynyt liehuhelma-vaikutelma, mutta alemmassa mekko on suorahelmainen. Ei ole kuitenkaan tarkoitus kaventaa mekkoa, ainoastaan lyhentää. Kuvasarja lyhyemmästä pidempään…

Itse olen vahvasti sitä mieltä, että lyhyempi mekko on pukevampi, vaikka se pitkänä onkin oikein turvamekko. Pukeutumisneuvoja-koulutuksessa olemme oppineet, miten mekon helman pituudella voi paljon vaikuttaa yleisilmeeseen. Nyrkkisääntönä voidaan pitää, että helman pitäisi päättyä jalan kapeimpaan kohtaan. Minulla ihanne on hiukan polven alapuolella.

Mitä mieltä sinä olet, pitkä vai lyhyt? Ja mites noi sukkahousut?

Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top