Kastikkeen väriset sukat

Inhoan ruskeita, kastikkeenvärisiä sukkahousuja ja sukkia. Ja kaikkein kamalimpia ne ovat paksuina. Tai noh, vielä kamalampaa on, jos paksut, ruskeat, 40 denierin sukkahousut on nilkasta rutussa. Melkein kamalinta, mitä voi päällensä pukea. Talvi menee mukavasti, kun voi käyttää paksuja mustia sukkiksia ja kesällä on kiva olla ilman sukkia. Mutta se väli! Kiva, että lukijani huomautti asiasta, että on jo aika siirtyä ohuempiin sukkiin.

Olen ottanut aikaa sitten puotiini myyntiin isojen tyttöjen sukkahousuja. Näyttää kuitenkin siltä, etten osaa niitä markkinoida, vaan jäävät omaan käyttöön. Siellä on  aivan ihania, tarpeeksi isoja kokoja, mutta värit olen huonosti valinnut. Oletko muuten tiennyt, että sukkahousuja on saatavilla kokoon 60 saakka, ainakin näissä Norlynin sukkiksissa. Mikään ei ole kamalampaa kuin vatsamakkaroitten alle rullautuvat, liian lyhyet sukkahousut. Ja jos vielä kastikkeenväriset…

Joissain asioissa olen liian mustavalkoinen ja tämä näkyy mm.värivalinnoissa. Jos on ruskeat sukkahousut, pitää asukin olla samaa sävyä ja sitten tietysti korut ja ja…
 
Tuota näyttävää aikoinaan läksiäislahjaksi saamaani kaulakorua pidän erittäin harvoin. Kun se väri.

Ostaessani nämä kengät, mietin niiden väriä. Kun ei vaatekaapissani oikein ole mitään ruskeaa.. Noh, tähän asuun ne sopivat. Ymmärrän, että nämä ajatukseni ovat ihan hassuja. Sukkahousut nyt vaan voi olla ihonväriset eli ruskeat ja kengät saa olla nahan väriset.
(Värianalyysin mukaan olen kesä ja minun paletissani on yksi ainut ruskea, sellainen viileäsävyinen)

Nämä kengät ovat mielestäni tosi kauniit. Ne ovat Riekerit ja maksoivat vain vähän yli kuuskymppiä. Halusin maltillisen koron ja tuollainen kiilakorko on tukevampi kuin mikään muu korko. Näillä tepastelen kesän paremmissa menoissa. Jos ja jos. Arkisin käytän vain ja ainoastaan työkenkiä – tuttua ja turvallista Think-mallistoa.

Mitäs tuumaat? Onko jalkani sinunkin mielestäsi ihan mummot näissä kastikesukissa?

Kaikkihan me tiedetään, mikä HUONO PUOLI on kesässä ja paljaissa jaloissa? Säärikarvat. Vielä hetken täytyy sukkia pitää ja minäpä tsekkaan, löytyisikö valikoimistani jotkut… eri väriset sukkikset.

Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top