Uudet popot

Kuljen päivät pitkät työkengissä, koska mun työpaikka on kodin yhteydessä. Edellisessä kodissa meillä oli lattialämmitys, joten oli hyvä olla paljain jaloin – koin sen myös turvalliseksi. Sukkasillaan saattaisin liukastua. Tässä kodissa on todella kylmät lattiat ja jouduin opettelemaan olemaan sisällä/kotonakin työkengät jalassa, mikä selkävaivaiselle on ihan hyväkin.

Kun näitä asupostauksia teen, saattaa helposti unohtua työsandaalit jalkaan. Mekkojen kanssa olen käyttänyt mustia avokkaita. Vaatteita mulla on hirveästi, mutta kenkiä niukasti. Olen vaativa kenkien ostaja, koska käveleminen on tuskaa…

Jostain syystä nyt olisin halunnut KORKKARIT! Kuvitteleppa: korkkarit ja kyynärsauvat! Menin kaupungin ainoaan kenkäkauppaan ajatuksella ostaa ”kuvauskengät” vaikkei niillä sit pystyis ees kävelemään. Löysin ihan erilaiset, mitä ajattelin – ne näette joskus myöhemmin.

Ohi kävellessäni katseeni osui lenkkarityyppisiin popoihin. Ja sit lähdin kaupasta kaksien kenkien kanssa! Mut onhan nää söpöt!!!

Eiks ookkin nyt ihan eri tyyli, kuin mun aiemmissa kuvissa? 
Myönnän, että vähän turha ostos, mutta uskon, et keväällä nää tulee kyllä käyttöön. En pysty ostamaan mitätahansa lenkkareita, kun en lonkkien rajoitteiden vuoksi saa nauhoja kiinni. En edes kykene pitämään irrallista ilttiä kiinni, niin että saisin sujautettua kengän jalkaan. Näissä kengän suu on kiinteä – jos ymmärrät mitä tarkoitan…

Nuo venykkeet on myös hyvät. Pitkä kenkälusikka vaan avuksi, niin onnistuu näitten ”pukeminen”.
Seuraavissa asupostauksissa sitten mulla on aina valkoiset popot jalassa!
Ja tämä ei ole maksettu mainos, ihan itse ostin…
Pellavasydämen Mervi

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top