Syksyn okraa

Viime syksynä yritin tuoda musta-valkoiseen sisustukseeni okran väriä. Aloin virkkaamaan tyynyä. Ei siitä tullut mitään – virkkaamisesta kylläkin, mutta tuo väri. Ei vaan sopinut. Purin.

Nyt yritin taas. Mutta lähtökohta on aivan eri. En tehnytkään omaan huusholliini. Harvoin, tosi harvoin keksin mitään ihan omaperäistä, mutta nyt taas…

Muistin, että minulla on jemmassa – myynnissäkin – tosi vanhoja harjantekotarpeita. Löysin kauan sitten kierrätyskeskuksesta laatikon (jossa oli vielä VR:n lähetyslappukin mukana) sisältäen jouhia tai juurakoita, mitä lienevätkään, lähetettynä uusikaupunkilaiselle sokealle harjantekijälle. Niitä on kahta väriä ja nyt valitsin tämän syksyyn sopivan okran värin. Siihen väriltään sopiva makrameelanka on Lankavan Minimoppia. Ensin se tuntui liian ohuelta, mutta on oikeastaan just passeli pieneen työhön.

Olen tehnyt näitä makrameetöitä sekä bohotyylillä hapsujen kanssa että ilman. Tässäkään en ollut ihan varma, kumpi on kivampi, joten tein molemmat.

 
Tässä vaiheessa en ole hapsuja avannut, enkä edes tasannut. Eli nämä ovat viimeistelyä vaille vielä.

Mitäs tykkäät, kumpi on kivampi: hapsuilla vai ilman?

Näytän vielä yhden työni, aika näyttävä, vai mitä… Tähän kokeilin erilaista ripustussysteemiä. Solmin tuollaiset spiraalit pelkkien narujen tilalle. Näyttää minun silmääni hyvinkin ”täyteläiseltä”.

Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top