Melkein polvisukat

Löysin keskeneräisen sukankutimen ja ”kutasin” sen valmiiksi.

 Lankana mukava Regian 6-säikeinen sukkalanka. 

Lanka on siis kohtalaisen paksua 150 g = 375 metriä. 
Oletko muuten miettinyt, että mitä tuo tarkoittaa tuo Regian 10 vuoden takuu?Näissä valmiiksi raidoitetuissa langoissa on aina se ”ongelma” että täsmääkö raidat – jos siis haluaa niiden täsmäävän. Punnitsin ensimmäisen sukan ja totesin, että niin on hilkulla lanka riittämään kahteen sukkaan, ettei voi alkaa raitoja täsmätä. Ja loppujen lopuksi 150 grammasta jäi 16 gramman nyttyrä. Ja raidat menee miten sattuu, muttei mielestäni tässä sekasotkussa haittaakaan. Tähän sukkaan tein melkein istuvan pohkeen, vaikka yleensä teen tasapaksun.

Kantapäästä tuli ristiinvahvistettu. 

Haittaako sun mielestä tuo, ettei raidat ole samalla kohdalla?
Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top