Kauneimmat näppipyyhkeet

Koko Pellavasydämen historian ajan yksi menestyksekkäimmistä tuotteista on ollut NÄPPIPYYHE. Sitä en muista, mistä tuo nimitys on tullut – olenko sen itse keksinyt vai jotakuta matkinut? Ensimmäiset pyyhkeet tein valmiista käsipyyhkeistä poikki leikkaamalla. Nykyisin meillä on erilaisia pyyhekankaita pakkatolkulla.

Kauniimmat ikinä on minun mielestäni nämä musta-harmaat. Ehkä siksi, että oma keittiöni on mustavalkoharmaa. Tämä pyyhe on meillä keittiössä ainoa. Se ripustetaan hellan uunin ripaan – muuta paikkaa pyyhkeelle ei meidän keittiössä olekaan.

Nyt Arja ompeli muutaman pyyhkeen, mutta nämä lähetetään Taivassaloon Kauppapaikka Katiskaan, missä on myös Pellavasydämen myyntihylly.

 Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top