Kymppisynttärit

Ajatella, siitä on jo kymmenen vuotta, kun naapurin rouvan kanssa perustimme pienen
Sisustus- ja Lahjapuoti Pellavasydän – putiikkimme vanhaan puutaloon Mäyhälänkadulla!

En ole viettänyt synttäreitä sitten yksivuotisjuhlan jälkeen, mutta uuden osoitteen avajaisia sitäkin enemmän. Vaikka en ole oikein juhlaihminen, enkä varsinkaan pidä juhlakaluna olemisesta, tämä oli mielestäni tärkeä etappi juhlia.

Paikallislehdessä oli mainos ja lisäksi tein ständit kaupungille torin laitaan ja vielä lähikadun kulmaan. Ikkunaan askartelimme persoonallisen ”kyltin”.

Lehden mainos oli tyyliltään ja väritykseltään perinteisestä poikkeava, mutta kiva. Tähän en saa tarkkaa kuvaa, koska minulle lähtetään vedos pdf-muodossa ja sitä ei saa sellaisenaa tänne liitettyä.

Meillä oli arvontaa ja ekana palkintona Pellavasydämen pellavatunika valmistettuna asiakkaan mitoilla. Tunikan arvo on 70 euroa.

 Lisäksi palkintoina oli tuotepaketteja sisältäen lankoja ja muuta pientä. Voittajille on jo lähetetty tekstiviesti.
Tarjoilut tilasin paikalliselta pienleipurilta. Ilonan Juhlaherkut taikoikin meille oikein hyvät pikkunaposteltavat!

Pikkusuolaiseksi leipuri oli valinnut kinkku-juustopiirakan, jonka leikkasimme parin suupalan kokoisiksi pikkupaloiksi. Tämä oli hyvä idea: palat oli helppo ottaa, eikä tarvittu lautasia. Suklaakeksit maistuivat hyviltä. Ihanaa, että kinkkupiirakkaa jäi – nyt sitä herkkua on meidän pakasteessa! Olen todennut, että gluteiinittomat keksit ovat aivan turhaan esillä, mutta varmuuden vuoksi niitäkin tarjosimme ja taisi olla ensimmäinen kerta, kun sain hyvän makuisia gluteiinittomia keksejä ihan taviskaupasta.

Koska oli luvattu lämmin päivä, järjestimme tarjoilut ulos katokseen. Ilma oli aurinkoinen, mutta hyytävän kylmä. Loppupäivästä siirsimme tarjoilut sisälle.

Omassa pihassa meillä oli tällainen pikkuständi. Pari kuvaa laitan tähän muista ”koristeista” meidän pihassa.

Pellavasydämen historia jatkuu. Vähän mahdottomalta tuntuu, että vielä joskus viettäsimme toista kymmenlukua. Etenemme vain päivä kerrallaan…

Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top