Kukkakuosi

Kukaan ei varmaankaan ole voinut olla huomaamatta, 
että tänä kesänä on kukkakuosit muodissa

Meillä kävi edustaja, jonka kankaat olivat kaikki kukkakuvioisia. Valitsimme viisi erilaista, mutta saimme vain kolme. En tiedä, missä kaksi pakkaa viipyy….

Mustavalkoista pitää tietysti olla ja siitä aloitimme ensimmäiseksi ompelemaan. Tämä kangas lienee polyesteriä – mitään materiaalitietoa ei kankaissa ollut, pöh! Kangas on kevyttä ja rypistymätöntä. Oikein oivallinen siis matkavaatteeksi.

Valmistimme ensimmäiseksi tunikan, jonka helmaan leikkasimme sivuille liehukkeet. Oikein näyttää naiselliselta ja jopa juhlalliselta. Tätä tunikaa voi käyttää valkoisen tai mustan puseron kanssa, mutta myös ilman puseroa, sillä tässä yksittäiskappaleessa kädentiet ovat niin ”tiukat” ettei rintaliivit näy.

Koska tätä kangasta on rajallinen määrä, emme leikkaa sitä valmiiksi tunikoiksi, vaan teemme sitä mukaa kun tilataan, jotta asiakas saa juuri oikean kokoisen ja haluamansa mallisen. Mekon tai tunikan, suorahelmaisen tai tällaisen liehuhelmaisen.

 Myymme tätä myös kankaana, 10 euroa/metri. Valmis tunika maksaa 60 euroa.
Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top