Uusi somistus

Olenko kertonut, että Pellavasydämessä on tehty ilmeen raikastus? Yhteensattumien summana ”löysin” paikalliselta kirpputorilta ammattitaitoisen somistajan. Pyysin häntä tekemään ehdotuksen putiikkini uudelleenjärjestelyistä. Lopputuloksena tämä Mirva teki suuren työn – ei pelkästään suunnitellen – vaan myös fyysisesti rankan tavaroitten vaihtamisen. Yhtenä lauantaina meitä oli iso porukka; omat tytöt Arja ja Tanja, sen kertainen avustajani Eija, mieheni Aarre, Mirva ja minä. Saimme paljon aikaiseksi. Siirrettiin hyllyjä, pakattiin tavaroita laatikoihin ja purettiin hyllyihin niin että lähes kaikki tavarat vaihtoivat paikkaa.

Seuraavan viikon jatkoimme järjestelyjä omin voimin ja taas lauantaina minä ja Mirva viimeistelimme muutokset. Yhtenä arki-iltana Mirva kävi tekstailemassa Pellavasydämen ständit uusiksi ja vielä kolmantena lauantaina hän kävi tekemässä kaikki tekstit uudelleen. Jokaikinen hintalappu, joka roikkui hyllyjen reunassa tehtiin yhtenäiseksi värityksen ja fontin suhteen.

 Logon fonttia piti  vähän harjoitella. Se kun on tehty ”kaunokirjoituksella”.

Olen aina hävennyt itse väsäämiäni ständejä. Vaikka minulla on hyvä käsiala, kun kirjoitan tavallista tekstiä (ja jos keskityn) mutta sitten kun pitää ottaa käteen valtavan iso tussi ja yrittää tehdä 10 cm korkeita kirjaimia, niin lopputulos näyttää ihan kahjolta. Näitä ei tarvitse hävetä.

En olisi ikinä osannut kuvitella, miten suuri vaikutus kokonaisilmeeseen on pienillä ja vähän isommillakin hintalapuilla. Että onko ne yhtenäiset vai sitäsuntätä.

Kaikki asiakkaat ovat huomanneet raikastuneen ilmeen putiikissa. On se vaan kumma, miten JÄRJESTELEMÄLLÄ tavarat saadaan lisää tilaa. Nyt se on nähty, sekä lattiapinta-alassa ja hyllyissä sekä kaapeissa. Toisaalta huomaa, miten tottuneita vakkariasiakkaat olivat entiseen järjestykseen. Nyt he pyörivät ihmeissään, kun kassatiskikin on eri paikassa!

Olen niiiiiin tyytyväinen.

Pellavasydämen Mervi

No nyt se aurinko paistaa. Saisin kirkkaammat kuvat. Mutta kun en jaksanut odottaa, vaan näpsäilin äkkiä kuvat tähän postaukseen. Auringon paistaessa putiikkikin kylpee valossa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top