Kauluri

Tämän talven aikana on facebookin käsityöryhmissä näkynyt tietty kaulurimalli. Suunnittelin sellaisen virkkaamista, mutta nytpä kauluri valmistui vähän kuin vahingossa. Laitoimme alennukseen kimalluslangan, joka osoittautuikin oivaksi langaksi hänelle, joka pitää blingblingistä. Tästä langasta ei ollut aiemmin mitään tehtynä.

Tanja teki langasta ”näytetyötä”, kaulaliinaa. Puolivalmiista työstä kehkeytyi juuri tuollainen kauluri. Tähän meni kaksi kerää – yhteensä 50 grammaa –  ihanan pehmeää, henkäyksen kevyttä Katian lankaa.

Malli on yksinkertainen, sopivan pituinen suora kaitale ommellaan päistä yhteen. Napit ovat vain koristeena. 

Samaisesta langasta olen neulomassa itselleni lämmintä puseroa, mutta ensimmäinen ja toinenkin yritys meni purkuun. Ensimmäinen liian pieni, toinen liian iso. Semmoista se on, kun yrittää äkkiä tehdä valmista ja ilman mitään ohjetta.

Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top