Himmeli hiljaa heilahtaa…

Joskus se on ihmisen ilo pienestä kiinni.

Viime aikoina en ole juuri ollenkaan ”sisustellut”. Kun ei itse kykene siirtelemään tavaroita, niin sitten se jää. Tämän pikkujutun kuitenkin toteutin. Tai siis, avustajani toteutti.

Joulumyynnistä jäi mustia himmeleitä, jotka on valmistettu mehupilleistä. Jonkun mielestä ne eivät ansaitse tulla kutsutuksi himmeleinä, mutta minä tykkään – ehkä juuri värin vuoksi.

Meidän nykyisessä asunnossa ei juuri koriste-esineitä ole, mutta nämä kolme himmeliä eivät vie pöytätilaa eikä niistä tarvitse pyyhkiä pölyjä. Vai tarvitseeko, ehkä kuitenkin?

Kuvat eivät ole kaikkein parhaasta kulmasta otettu, kun liikkumiseni kerran on mitä on. Pyysin avustaja-Juhaa kiinnittämään kolme himmeliä eri tasoille, enkä ole kyseenalaistanut tätä sommitelmaa. Minun mielestäni kolme on sopiva kombo, vaikka ehkä yksikin riittäisi?

Olohuoneessa on takaseinällä ilmalämpöpumppu – vai mikä sen sisällä olevan laitteen nimi onkaan? Huoneessa käy mukava lämmin ilmavirtaus ja se sopivasti liikuttaa noita himmeleitä, jotka ovat siis jatkuvassa liikkeessä.

Näkymä on rauhoittava ja minun mielestäni kaunis. Jos voisin, kokeilisin, miltä näyttäisivät värittömällä siimalla kiinnitettyinä, mutta nyt saa olla näin.

Minun mielestäni tällainen himmeli ei ole joulukoriste, vaan meillä nämä ovat ”aina” esillä. Putiikissa on vielä muutamia samanlaisia saatavana.

Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top