Pientä kivaa härpäkettä

Lankojen ja puikkojen lisäksi Pellavasydämessä on myytävänä kivoja ”tarvikkeita”.
Pitsejä, nappeja, nauhoja, ompelutarvikepakkauksia, tupsuja,….

Ranteeseen kiinnittyvä magneettinen nuppineula…. ei se ole tyyny, vaan mikä?
 

Kaikkien näiden suloisuuksien keskellä on kiva tehdä töitä. Tänään olikin oikein touhukas päivä. Aamulla töihin saapui henkilökohtainen avustajani kolmeksi tunniksi, Arja istui ompelukoneen ääressä koko päivän ja Tanjakin saapui joukkoomme pienen tauon jälkeen harjoittelemaan suomen kieltä. Siinäkin on oma hommansa, että kaikille jakelee päivän tehtävät ja kun joukkoon lisätään vielä asiakkaita tavallista enemmän, illalla tunsi kyllä kehossaan töitä tehneensä. 

Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top