Haluatteko lämmintä vai kylmää?

Kun muutimme tähän taloon, kuvittelimme, että lämmityskustannukset laskevat, sillä talossa on kaukolämpö. Vaan eipä niin käynytkään. Minulle on selvitetty, että lämpöä karkaa vanhojen, huonojen laitteiden vuoksi. Mieheni päätti laitattaa lämpöpumput sekä putiikkiin että kodin puolelle. Talvella sitä lämmitetään ja kesällä sieltä saadaan vilvoitusta.

Täksi aamuksi piti tyhjentää nurkkaus, johon laitetta suunnitellaan. Nyt on putiikin eteinen siis kaaoksen vallassa. Mutta kyllä meille silti vielä sekaan mahtuu!

Kun nyt kaikki nosteltiin pois, tarjoutui hyvä mahdollisuus kuvata uutuudet. Tilasin pitsejä paitsi omaan käyttöön, myös myytäväksi. Nyt meillä on pieni valikoima valkoista, luonnonvalkoista, mustaa ja punaista pitsiä. On joustavaa valkoista (Anelmaiset -polvareihin) sekä myös leveää joustavaa mustaa pitsiä.

Tietääköhän kukaan, mitä varten sitä tilasin?

Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top