Ontelokuteet vyyhdistä rullalle

Nyt on Lankava ottanut ison harppauksen. Tähän asti ontelokuteet ovat olleet vyyhdillä. Vaikka sen setviminen on paljon helpompaa kuin jonkun ohuen langan, on se kuitenkin vaatinut oman työvaiheensa. Itseäni ainakin harmittaa, jos ei jostain syystä pääse HETI työhön käsiksi. Kaikki esivalmistelut nostaa adrenaliinia.

Ontelokudettahan on kolmea erilaista – tai oikeastaan neljää, jos Esterikin otetaan huomioon. Levein ontelokude on Eko-ontelokude, keskimmäinen on nimeltään Lilli ja kaikkein ohuin on Mini-ontelokude. Esteri-kude on leveydeltään kuin Eko-kude, mutta on kokonaan keinokuitua.

Nyt Esteristä on tehty hiukan ohuempi kude, sen nimi on MINISTERI.

Ostin ison erän näitä rullalla olevia ontelokuteita, kaikkia värejä ei meiltä kuitenkaan vielä löydy. Jos meiltä ei löydy asiakkaan haluamaa paksuutta tai väriä, tilaan sitä. Lankava on nopea toimittamaan ja posti myös. Viimeistään ylihuomenna tavara on meillä, jos pääsen tilausta tekemään aamupäivästä.

Rullalla on eko-ontelokude ja mini-ontelokude – lilli ei ole vielä ainakaan rullalla. Mutta sitä löytyy kyllä vyyhtinä. Onhan näitä rullia paljon helpompi varastoida, esitellä ja varsinkin käyttää! Ja tällaisista eduista joutuu tietysti maksamaan, hinta on hiukan korkeampi. Meillä vyyhdit maksavat 15 €/ kg ja vyyhdissä on yleensä aika tarkkaan kilo. Rullat maksavat 19 € /kpl eli kilo.

Käytätkö sinä ontelokudetta? Mitäs tykkäät tästä uudistuksesta?

Oletko valmis maksamaan enemmän siitä, että kude on valmiiksi rullattu?

Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top