Uusi työtapa, mutta mitä siitä?

Jossain facebook-ryhmässä esiteltiin tällaisella työtavalla tehty matto. Piti heti itsekin kokeilla. En kuitenkaan innostu matosta, koska en itse voisi sellaista käyttää, joten pohdin, mitä muuta tällä tavalla voisi tehdä. Kassin ehkä? Istuinalustan?

Lähtökohta tälle pohtimiselle on se, että varastoissani on hyvin paksua matonkudetta. Niin paksua, ettei siitä voi virkata mitään. Lisäksi tarvitaan kalalankaa – tai puuvillalankaa – tai mitä tahansa muuta….

Ideana on virkata matonkuteen ympärille kiinteitä silmukoita. Kuva selittänee työtavan. Koska en suunnitellut työtä etukäteen, vaan kokeilin erilaisia versioita, tämä levisi kuin ekaluokkalaisen patalappu.

Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top