yy,kaa,koo….kakskyt

Olen käynyt jo kolme kertaa kuntosalilla. Eikä tunnu missään. Onkohan se siis ihan turhaa? Noeikai. Hiki tulee ja viimeistään siinä vaiheessa kun kävelen ylämäkeä kotiin päin kertaakaan pysähtymättä, myös hengästyn. Mutta lihaksissa ei ole mitään kivistelyä.

Viime kerralla lisäsin kolmannen sarjan joka liikkeeseen, muttei siltikään tunnu missään. Totesin, että pitää saada lisää liikkeitä jaloille. Sitten sen keksin. Jo kuntosalilla kokeilin aerobicistä tuttua porrasta ja muistin, että minullahan on sellainen jossain itsellänikin.

Nyt on tuo porras – ilman lisäkorotusta – aseteltu vessaan käsienpesualtaan eteen niin, että pystyn harjoittelemaan porrasaskellusta pitämällä samalla altaasta kiinni.

Olen päättänyt itseni kanssa, että JOKA KERTA, kun pesen kädet, teen myös askellukset. Eikä vielä tunnu missään. Mitä kummaa? Noooo, pikkuhiljaa lisään kertoja, nyt teen 15-20 askellusta.

Kyllä pitäisi alkaa kunto kohisten kohoamaan. Otin strategiset mitat ja seuraan kehitystä silläkin saralla. Hauis kasvaa, vai pieneneekö allienympärys? Niin, kumpaakohan tässä nyt alkaa tapahtua, tulee ympärysmittaa esim. pohkeisiin lisää vai tapahtuuko kiinteytymistä, eli ymp.mitan pienenemistä. Toivottavasti nyt edes JOTAIN.

Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top