Hauskaa, mielenkiintoista tai siistiä?

Vastikään huomasin, että blogini loppuun on tullut rastiruutuun – mielipiteen_ilmaisu_mahdollisuus. En  ole sitä itse sinne laittanut, mistä lie pompsahtanut. Oletko sinä huomannut? Muutama lukija näyttää sitä jo käyttäneen. Kiitos siitä!

Siellä annetaan mahdollisuus kertoa että blogikirjoitus oli hauska, mielenkiintoinen tai siisti. Se kai ei sitten ole ollenkaan mahdollista, että joku ei pidä kirjoituksesta. Tai joku on päättänyt, että sellaista vaihtoehtoa ei pidä kertoa. Jossain toisissa blogeissa on laajempi tunneskaala, niissä voi kertoa jopa myötätunnosta tai kiukustakin.

Tänään on pieni kiukunpoikanen minussa nostanut päätään. Harmistuin mopopoikiin kun ne ”keulii” eli nostavat etupyörän pystyyn. Ja sitten täyttä vauhtia katua alas. Tässä meidän katupätkällä ei ole edes minkäänlaista hidastetta, joten vauhti on aikamoinen. No tänäänkin koulun ruokatunnilla kerääntyivät vastapäisen kahvilan eteen. Arvatkaa mitä minä tein? No mennä köpitin sinne huutamaan, että tuommoinen on sakotettavaa. ”En minä keulinut”, ”enkä minä….”

Ensin ajattelin, etten halua pilata mainettani, mutta sitten joku innosti, ettei se haittaa. Pääasia, etteivät tule meidän kadulle uhittelemaan. Niinpä. Piankos se sana kiirii, että siellä hullu akka keppinsä kanssa valokuvaa, ottaa rekisterinumeron ylös, ilmoittaa poliisille tai ainakin huutaa! Kaikkia noita vaihtoehtoja olen pohtinut. Kerran ryntäsin ajotielle kovaa ajavan auton eteen. En siis oikeasti, mutta sen verran, että ajaja ehkä pelästyi.

Viime lauantaina Ugissa ajettiin oikeaa rallia. Lähtö oli torilta ja tästä meidän ohi ne ajoivat myös, muttei sentään vauhdilla – ääntä kyllä lähti.

Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top