Pikkuhuivi kesäksi.

Katialta tilasin nappilankaa myyntiin.Vähän oli ongelmia ohjeen tulkitsemisessa ja loppujen lopuksikin tein väärin. Minun huivistani tuli pientäkin pienempi. Minihuivi, jos ei suorastaan ”kuolalappu”.

Kerässä on 100 grammaa lankaa ja minä käytin siitä vain 70 grammaa. Olisi siis voinut tehdä puolet isomman.

… ja vielä kuva ilman huivia. Tykkään koruista ja haluan käyttää niitä sävy sävyyn. Tässä siis sähkönsinistä pusero, riipus ja korvikset. Villatakki on varmaan 30 vuotta vanha ja jostain halvasta langasta neulottu, mutta edelleen lämmittää. Hihat on venyneet ja muutenkin takki on iso. Tässä tapauksessa olen harkinnut jopa pienentämistä, vaikka se tietäisikin saumojen ratkomista….

Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top