Kyllä elämä on ihanaa!

Eipä voisi päivä parempi olla kuin tänään! Heräsin virkeänä auringonpaisteeseen kellon ympäri nukuttuani. Tai ainakin melkein. Tuosta kellosta nyt taas tiedä… Eikä tälle päivälle ole tiedossa mitään pakollista.

Eilisestä PopUp-tapahtumasta:
Saatan kyllä mielelläni ideoida erilaisia myyntitapahtumia, mutta kun tulee toteuttamisen hetki, olen jo kyllästynyt. Tai ei kyllästynyt ole oikea sana, paremminkin alkaa arveluttaa, että ”oliko tämä nyt hyvä idea ollenkaan?” Niin kävi eilenkin. Tiesin aikaisemmilta vuosilta, että PopUp-tapahtuma kyllä vetää väkeä, jos ilma on hyvä. Eilinen alkoi kyllä harmaana, mutta pian ilma kirkastui ja oli loppujen lopuksi oikein kiva.

Asiakkaita kävi normilauantaita enemmän. Oli vakkariasiakkaita, mutta myös ihan uusia kävi tutustumassa. Teimme sellaisen työnjaon, että harjoittelija hoiti kassan ja minä opastin asiakkaita. Olin siis lähes koko ajan jalkeilla ja illalla kävin vielä kaupassa, mutta yllätyksekseni jalat kesti ihan hyvin!

Aamulla viimeisiä järjestelyjä tehdessäni emmin, että onko tämä kaiken vaivan väärtti ja ennenkaikkea, saako asiakas tästä jotain lisäarvoa ja odottelin, että ”loppuis jo pian…”. Päivä meni kuitenkin ihan hyvin. Saimme useamman laatikon poistolankoja tyhjäksi ja näin ollen hyllyihin tilaa uusille langoille. Nyt kun olemme nähneet vaivaa ja laittaneet erilaiset puikot esille, taidan jatkaa sitä projektia. Asiakas voi kokeilla erilaisia puikkoja. Jospa vaikka laittaisi lehteen erikseen mainoksen?

Tänään mieheni lähtee lomalle Kustavin mökille. Minä olen siis omillani. Eilen käytiin vielä kaupassa varmistaen näin pärjäämiseni. Minä tarvitsen kahvin lisäksi vain nämä

Tuota rahka/jugurttia ostan yleensä 10 purkkia – se kestää viikon, jos kestää… Jäätelöä ei ihan aina ole pakastimessa.

En nauti enää leivän syömisestä, sellaista höttöleipää en kykene ollenkaan syömään. Liharuoka polttaa vattaa helposti, kalakin silloin tällöin – kuten lämmin ruoka yleensäkin. Salaattia syön hiukan. Mutta nämä kylmät – ah, niin hyvää. Tavalliset jugurtit on liian makeita tai jotain, etten niistä pidä.

Juujuu, tottakai tiedän, ettei tämä terveellinen ruokavalio ole. Mutta laihdutusleikkauksen jälkeen ruoansulatussysteemini on sekaisin ja välillä on kiva syödä vain sellaista, mikä on helppoa eikä tuota tuskaa. Normaalisti syömme joka päivä lämpimän ruoan.

Näillä siis mennään pari päivää, kun ruoanlaittaja on poissa kotoa. Toki jääkaapissa olisi valmista paistia ja perunoitakin löytyy, mutta tasan tiedän, etten ala mitään laittaaaaaa.

Syömisen ja nukkumisen ohella teen käsitöitä ja katselen vanhoja tallenteita telkkarista. Leijonien Luolaa katsoessa pohdin omaa yrittäjyyttäni ja mietin, miten voisi asiat tehdä toisin ja paremmin.

Pitsipolvarin ohje tuloillaan:
Eilen lupasin asiakkaalle aloittaa pitsipolvarin ohjeen tekemisen. Ja nyt se täytyy toteuttaa tämän viikonlopun aikana. Jos haluat tehdä sitä kanssani, varaa sukkalankaa ja puikot. Minä teen toiselle paria, joten lanka on valmiiksi valittu Tekstiiliteollisuuden Tundra. Puikot on vähän kokeilussa, kun en millään muista, minkä kokoisilla olen sen ensimmäisen sukan tehnyt. Jaan ohjetta sitä mukaa, kun sukkaakin syntyy… Palaan siis asiaan mahdollisesti vielä tänään.

Tässä teille vielä kuva putiikin tiskiltä: 
Oikein hauskaa Pääsiäistä sinullekin!
Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top