Kulissien takana

Tänään putiikki on kiinni ja minulla muka vapaapäivä. Olen kuitenkin kuulolla, jos joku soittaa ovikelloa, menen avaamaan ja palvelemaan asiakasta.

Tänään teen myös paperitöitä. Että inhoan niitä! Viime  vuoden alussa siirryin käsinkirjoitetuista kuiteista käyttämään kassakonetta ja voi hyvänen aika, miten paljon selvitettävää siihen liittyy! Tammikuu meni ihan harjoitteluksi. Haron hiuksiani tuntikaupalla päästäkseni selvyyteen, mitä on tapahtunut. Olen levittänyt paperit sekä keittiön että olohuoneen pöydille.

Minä siis teen vaan alkuselvittelyt, varsinainen kirjanpito tehdään koneellisesti ammatti-ihmisen toimesta. (Ärsyttävä ilmaus ”jonkun toimesta”.) Eli siis mieheni tekee Pellavasydämen kirjanpidon. Ja se on pilkuntarkkaa hommaa se!

Tänään teen myös rästiin jääneitä korjausompeluita. Aika monta vetoketjua odottaa vaihtamista.

Kirjoitin pitkästä aikaa verotusblogiini postauksen verotuksen toimittamisesta
otsikolla Tuliko mätkyjä?

Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top