Kivaa, mutta liian jännittävää

Tänään oli aikamoista jouluhässäkkää. Aamulla ilmestyi Uudenkaupungin Sanomat ja siinä oli juttu minusta ja Pellavasydämestä. Toimituksessa oli TET- harjoittelija ja hän yhdessä ”oikean” toimittajan kanssa kävi tekemässä jutun. Se oli mielestäni erityisen kiva. Kuvia oli monta ja ne oli otettu kivoista tuotteista. Asiakkaita riitti heti aamusta alkaen, niin, etten yhtään taukoa ehtinyt pitää. Eimaar, joinhan minä kupin kahvia, kun avustaja sitä keitti. Onneksi on Avita ja sen avustajat!

Aamulla oli ”kaavas pöppönen” kun harjoittelijani ilmoitti, että on jouluun asti pois. Voi, kun olisin häntä tarvinnut. Historia toisti tässäkin itseään, kovin monena jouluna näin on käynyt – että olen jäänyt yksin. Yksinhän minä tätä putiikkia pyöritän muulloinkin, mutta se on eri asia, kun on jo orientoitunut apuun. Enkä minä osaan miehen pukua pienentää….

Olispa paljon kerrottavaa tästäkin päivästä, mutta nyt on hermot niin pinnassa, ettei pysty keskittymään.

Menen huomenna lonkkaleikkauksen jälkitarkastukseen ja pelkään tuloksia. Oikeastaan kyllä tiedänkin ne. Lähes 100%:n varmuudella uskallan epäillä, että viimeksi leikattu proteesi on irti. Joko irronnut tai ei ole ollenkaan kiinnittynytkään. Se on hurjan kipeä. Ja juuri sillä lailla kipeä, kun irronnut lonkkaproteesi vain aiheuttaa.

Kävin tänään kaupoilla, enkä meinannut päästä autoon, pois enkä kaupasta takaisin. Vain pieni pyrähdys, mutta oli työn ja tuskan takana. Ilmapalloja piti hakea juuri ennen sulkemisaikaa. Arvaatkos mihin niitä tarvitsen näin joulun alla? -No, valopalloihin tietysti. Nyt on kolme pikkupalleroa kuivumassa. Kovasti ovat ihastusta herättäneet.

Tilaustöitä on paljon odottamassa. Tänäänkin vielä lupasin joulupukille kutoa punaiset lapaset. Jahka nyt ensin saan entiset tilaukset pois alta. Kyllä niin kauan kelpaa, kun on monta yötä vielä välissä!

Huomista Turun matkaa varten tilasin Kela-taksin, kun en ehkä pysty itse autoa ajamaan. Luotan, että saan lääkäriltä todistuksen kuten aina ennenkin. Taksi tulee 8.45 hakemaan, mutta ennen sitä pitää aamulla ehtiä vielä kahdet housunlahkeet lyhentämään.

Mutta kivaakin on…. ja jännittävää!

Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top