Kevättä enteillen

Vaikka sen kuinka tietää jo paljon ennen, aina se yllättää. Tieto, että kesämainos Matkailuesitteeseen pitää olla marraskuussa valmis. Kesällä jo totesin, että minulla on valmiina kuvat – oikein ammattikuvaajan ottamat. Silti olen lähes kuukauden määräajasta myöhässä ja vielä saamastani lisäajastakin.

Muistamisessa ei auttanut iso plakaatti keittiön pöydällä. Jotenkin vaikeita asioita ainakin siirtää ja siirtää… Mutta nyt se on tehty. Mainos kylläkin tehtiin pyynnöstäni Uudenkaupungin Sanomien toimituksessa. Olen tähän tyytyväinen. Pellavasydämen mainoksilla on tuttu, selkeä linja.

Tänään on ollut hyvä päivä. Saimme Katariinan kanssa paljon aikaiseksi. Kun sen lisäksi vielä henkilökohtainen avustajakin teki osansa, minä pääsinkin vähällä. Sain siis enimmäkseen istuskella. Sen ansiosta tunnen näin illalla oloni inhimilliseksi, kivut ovat hallinnassa.

Katariina sai siivouspuuskan. Nyt on matonkudehyllyt tiptop järjestyksessä ja puuvillalankahyllykin sai kyytiä! Sen  verran tuo ahkera apulainen istui paikallaan, että neuloi kaksi tuubihuivia ja vallan mainiot tulikin. Niistä kuvaa myöhemmin.

Pellavasydämen Mervi
ps. toivottavasti kuva näkyy… otettu ”kuva” pdf-muotoisesta vedoksesta

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top