Jouluinen näyteikkuna

Tänä vuonna kotikaupunkini joulunavaus pidetään viikkoa tavanomaista aikaisemmin, tänään sunnuntaina 22.11. Olen ymmärtänyt, että yrittäjät laittavat jouluiset näyteikkunansa vasta edellisenä iltana. Niinpä minäkin halusin, että Pellavasydämen jouluikkuna somistettaisiin lauantaina. Siinäpä haastetta, kun en itse sitä kykene tekemään.

Onnellisten sattumusten ansiosta sain kuin sainkin henk.koht.avustajan  – loppujen lopuksi kaksi – juurikin lauantaiksi. Näppärien ”tyttöjen” avulla saimme aikaiseksi kauniin ikkunan.

sisäpuolelta

Valonauhaa kokeiltiin monella tapaa, mutta vain näin ne toimii, Ulos näkyy vain nuo lamput, jotka on verhon alapuolella. Tässä kuvassa uusi verho näyttää synkältä, mutta oikeasti se on kimmeltävän sininen.

Ensin aioin somistaa toisen pään ikkunasta punaiseksi, tontuilla ja reellä. Avustajan kanssa totesimme lopuksi, että paljon parempi, että pitäydyimme näissä maanläheisissä teemoissa.

 Melkoinen muutos tähän edelliseen ikkunaan. Näistä paljaista sääristä on kovasti tykätty. Tämä sommitelma on ollut luullakseni kaikkien aikojen ”myyvin”. Se kiinnittää huomiota ja saa asiakkaan tulemaan sisälle. Monta paria villasukkia on myyty tämän näyteikkunan ansiosta.

Nukkekin on pukeutunut jouluiseksi. Hän lähti lainaan ulos kylmään joulumarkkinoille. Ehti hän kuitenkin näkemään uuden ikkunan ja tässä – joko arvostelee sitä pää kallellaan tai sitten on nukahtamaisillaan.

Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top