Tylsää

Onhan tämä sairaalassa makaaminen tylsää. Katsoo kelloa ja ihmettelee, miten hitaasti se liikkuu. Minulla on kaikki hyvin, joten tuntuu turhauttavaltakin. Kipulääkearsenaali on kyllä mahtava, mutta en sitten myöskään tunne kipua. Jalka liikkuu hyvin, joten pääsen ihan itsenäisesti liikkeelle. Leikkauksen jälkeen Hb oli vain 80, mutta sain eilen kaksi pussia verta ja aamulla mittaus osoitti 95, joten nyt on olo jo freesimpi. Syömisen kanssa ei ole mitään ongelmaa, olen oikein nauttinut erilaisista leivistä – kotona kun en juurikaan syö leipää.

Tänään kyselin kotiinpääsystä hoitajilta ja sain vastaksen, että alkuviikosta. Sitten hoitaja kysyi mitä mieltä itse olen. Sanoin, että lähtisin mielelläni jo huomenna. Saattaa olla, että niin tapahtuu. Varmistuu aamun lääkärikierrolla. Olen minä täällä neulonutkin. Tänään aloitin pipon ohuesta 100%:n villalangasta, joka tuli Pellavasydämeen viime viikolla. Mukanani minulla on lyhyet pyöröpuikot. Olen siirtynyt kokonaan vaihdettaviin päihin ja kaapeleihin. Tässäkin taitaa olla yhdistettynä KnitProta ja KnitPicksiä, ne kun ovat keskenään yhteensopivia. Vallan mainiot kutoa. Kuvat on kertakaikkisen kelvottomat ja väärässä paikassa, mutta kun tällä tabletilla osaa juuri mitään tehdä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top