Pyörätuolikassi

Sain asiakkaalta tilauksen kassista, johon mahtuu viikon ruokaostokset ja jota voi kuljettaa pyörätuolin takana. Ilmeisesti tällaisia ei ole kovin paljon – jos ollenkaan – myynnissä, koska en löytänyt netistä yhtään kuvaa. Suunnittelin mallin saamieni mittojen mukaisesti.

Kassin koko on 50 x 40 x 10 cm. Kankaaksi valitsin enstexin, joka pitää sadetta. Nyt kyllä meni tämä postaus penkin alle. Huomasin jo julkaistuani tämän, että nuo mitat on tässä väärin. Alunperin nimittäin kuvittelin, että asiakas tarkoitti noin, mutta kun aloin ompelemaan, tajusinkin, että leveys ja korkeus ovat väärinpäin. Tällä tabletilla ja täällä sairaalan sängyllä en pysty tätä korjaamaan, joten olkoon nyt noin – otetaan uusiksi myöhemmin.

Avustajaa varten kassiin tulee normaalit kantokahvat.

Oleellista tässä kassissa on kahvat, joista se ripustetaan pyörätuolin työntöaisoihin. Ompelin niitä neljä, jotta kassi ei jää repsottamaan.

Tavallisten kantokahvojen lisäksi kassiin tuli olkahihna.

Tällainen oli suunnitelma:

Koska minulla ei tällä hetkellä ole käytössä pyörätuolia, kävin terveyskeskuksen aulassa testaamassa ja kuvaamassa kassin. Aivan kerrassaan mainiosti näyttää passaavan.

Ai niin, voi harmi, en muistanut ottaa kuvaa jossa olisi näkynyt läppä, jonka alle ostokset jäävät suojaan. Se on tehty kaksinkertaisesta enstexistä, joten ei haittaa sadekaan.

Nyt vaan toivon, että asiakas ja hänen avustajansa ovat yhtä tyytyväisiä kuin minä. 
Käytössä se onnistuminen testataan. Jos ei olisi tullut niin kiire, olisin tehnyt itsellenikin tuollaisen, mutta en ehtinyt. Tämä valmistui eilen illalla ja nyt olen jo täällä Tyksissä odottamassa huomista leikkausta, joka tehdään kuulemma heti aamulla. Hyvä niin.

Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top