Yhteistyöprojekti

Muistatteko vielä aikaa, kun putiikkini oli edellisessä osoitteessaan?

Toisella puolella katua oli ravintola Gastahaus Pooki, jonka peesissä Pellavasydän sai monia asiakkaita. Hyvää ruokaa syöneet tulivat kadun toiselle puolelle ihastelemaan meidän tuotteitamme.

Nyt tämän Gasthaus Pookin  omistaja Henriikka pyysi minua somistamaan heidän ”näyteikkunansa”. Se olikin aika tyhjän näköinen:

Toivottiin merellistä fiilistä ja pari juttua piti jättää ikkunalle edelleen. Suunnittelin kotona somistuksen, mutta eihän sitä sitten ollutkaan kovin helppo toteuttaa, kun en itse päässyt hommiin. Ikkuna aukeaa ulkoapäin ja on niin korkealla, että siihen tarvittiin tikkaat.

Mieheni tietysti kilttinä apulaisena tuli mukaan ja kiinnitti ensin siistin kankaan taustalle. Nauloilla piti nuo muut tykötarpeet kiinnittää.

 

Kokonaiskuva nyt ei näistä oikein välity. Huomaan, että olen jättänyt kuvakulman ulkopuolelle ylhäällä lentelevät puulinnut. Kyllä tämä varmasti kiinnostaa ohikulkijoita ja joku saattaa eksyä Pellavasydämeenkin, joka nykyään sijaitsee tästä ikkunasta katsoen aivan kulman takana.

Ainoa huono puoli tässä on tuotteiden menetys: ikkunaan pääsee hurjasti pölyä ja siihen porottaa aurinko etelästä. Joka tapauksessa olen iloinen tällaisesta yhteistyöstä, joka uskoakseni hyödyttää meitä kumpaakin.

Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top