Merellissi jutui

Aina joskus käy niin, että ulkopuolinen taho laittaa vauhtia masiinaan, sytyttää sammuneen moottorin. Tässä muutama päivä sitten minulle kävi niin. Eräästä paikallisesta yrityksestä sain terveisiä, että voisin somistaa heidän ikkunansa merellisin tuottein.

Minä siis äkkiä miettimään… ja valmistamaan. Hieno tilaisuus, jos nyt toteutuu. Minä – viime tingan ihminen – en osaa ennakoida. Kesätuotteet pitäisi suunnitella ja valmistaa talvella. Nyt pitäisi olla jo joulusesonki työn alla. Mutta ei ole.

Toinenkin markkinointiprojekti on tässä meneillään ja sitäkin varten joudun tekemään lisää tuotteita.

Olenkin ihmetellyt, että kuinka helppoa tämä lankakauppiaan elämä on – ei tarvitse ährätä. Mutta nyt palautuu mieleen vanhat muistot ajalta, kun olin aina valmistamassa jotain. Hienoa, että pääsen taas vauhtiin. Eilen illalla yhdeksän aikaan piti pakottaa itsensä sohvalle (virkkaamaan!) kun tuntui, että on liikaa ylikierroksia.

Tässä osa hienosta merellisestä kokoelmasta. Tällä viikolla onkin monta purjehtijaa poikennut putiikissa. Harmi, että sytyin näille vasta nyt. Mutta parempi myöhään, kuin ei ollenkaan.

Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top