Pussukkaa pukkaa

Kaikkein eniten blogiltani toivotaan käsityöaiheisia postauksia. Tässäpä siis yksi. Facebookissa ”kaikki” virkkaa nyt pussukoita vetoketjusta lähtien. Vetoketjun kiinnittäminenhän on tunnetusti aina hankalaa hommaa. Vaan tässä työssä se ei ole.

Kukkakoristeet laitoin värinvaihtokohtaan. Olisi vaan saaneet olla toisinpäin: painavampi alhaalla ja kepeämpi ylhäällä. Ja toinen värinvaihtokohta olisi voinut olla toisaalla, mutta kun tein tämän kummempia suunnittelematta.

Ja näin se tapahtuu. Otetaan vetoketju. Aletaan virkkaamaan sen reunaa pitkin. Virkkuukoukku siis pistellään vetoketjun kankaan läpi.

Tästä sitten jatkataan kiertäen vetoketjua spiraalina. Lopuksi virkataan pohja umpeen ottamalla vuorotellen silmukka kummaltakin puolelta. Olisi kiehtovaa kokeilla erilaisia pintoja, mutta jostain on alettava… luulenpa, että kohta on pussukka poikineen, sillä vetoketjuja on iso kassillinen!

Mukava pikkutyö, josta saa haasteellisen, kun vaan alkaa opetella erilaisia silmukoita.

Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top