Viikko sitten lauantaina, entä ensi lauantaina…

On se kurjaa/ihmeellistä/harmillista/yllättävää miten äkkiä viikko menee. Taas on lauantai, kun siitä juuri vasta nautittiin.

Viime lauantaina löysin poislaitettavien kamojen joukosta muutaman sykähdyttävän käsintehdyn tuotteen.

Tässä on renkaan ympärille kerätty kuusi servettirengasta. Ne ovat käsin valmistettu ja jos oikein tarkkaan etsii, saattaa huomata pienen pieniä käsin ommeltuja pistoja. Minä arvostan käsitöitä ja erityisesti huolellisesti tehtyjä töitä. En ymmärrä, miksi edes aloittaa jotain valmistamista, jos heti on ajatuksena vaan saada nopeasti valmiiksi.

Jostain syystä nämä ihanat (saattaisko syynä olla väärä väri) lautasliinarenkaat on joku hyljännyt, minä olen ne hoteisiini ottanut, ja nyt minäkin olen laittamassa ne pois, kun ei vaan tule kaikkia renkaita käytettyä. Eivät mahdu laatikkoon nämä. Myyn tämän sarjan laittoman halvalla, 3 euroa koko satsi eli 8 ruusua, jos oikein kuvasta lasken. Sopisiko nämä teidän kotiin?

Seuraava satsi on minun itse tekemiäni. Olin yhteen aikaan aivan mahdottoman innostunut saven kanssa työskentelystä. Se avasi minulle, mitä harrastus on parhaimmillaan. Kun saa olla vain itsensä kanssa ja toteuttaa omia visioitaan.

Nämä lautaset olen tehnyt sillä ajatuksella, että niistä oikeasti voisi jotain syödä. Ei se meidän perheessä kuitenkaan ole koskaan onnistunut. Nyt ne ovat kaapissa vaan tiellä, kun en keksi näille käyttöä. Vaikka vähän riipasee, myyn nämä kuusi lautasta pois hintaan 3 euroa. Voileipälautasina, tarkoilulautasina niitä ehkä voisi pitää, en ole varma? Elintarvike….mitäikinälupaataitarkastusta näillä ei ole.

Viimeiseksi esittelen teille kaikkein työläimmän näistä kolmesta käsityötuotteesta. Se on vanha ryijy, jonka ystäväni toi minulle Pellavasydämeen myytäväksi. En tiedä tästä käsityötaidonnäytteestä oikeastaan mitään. Tällaisten ryijyjen tekemispaketitkin maksavat satasia. Tästä saat nyt valmiin ryijyn 50 eurolla. Ainut näkyvä miinus siinä näyttäisi olevan, että alareuna on vään epätasainen, uskon että sen saa korjattua laittamalla alareunaan tukevan puukepin.

Tietääkö muuten joku lukijoista tuosta ryijystä jotain?

Paljon olen tavaraa saanut pois nurkista – jonkun muun nurkkiin muuttamaan, hihiiii. Viimeiseksi sitten kipataan loput tavarat kierrätyskeskukseen.

Huomenna Uudessakaupungissa alkaa Merefesti. Tänne meidän nurkille se todennäköisesti näkyy ja tuntuu tuskin mitenkään. Olemme niin kaukana markkina-alueesta.

Vielä on yksi käsitöihin liittyvä postausidea lähes valmiina odoattamassa. Sitten pidän jonkunmoisen blogitauon. Olen ollut huomaavinani, että lukijat alkavat vähän jo kyllästyä minuun. Lukijoita kyllä käy päivittäin monta sataa, mutta ilmeisesti minä olen muuttunut puumaiseksi, kun en kykene enää herättelemään innostusta, kiinnostusta, harmistusta tai mitään muutakaan. Pitkä rivi nollia kommenttikentässä kertoo minulle, että saan yksinpuhelua käydä. Paitsi Saila käy piristämässä yksinäisyyttäni. Toki välillä joku muukin, mutta selvä ero aiempaan.

Kerron tämän etukäteen siksi, ettei teidän tarvitse turhaan huolestua, että olenko sairaalassa tai mitä. Ei, minä vaan koitan keksiä kiinnostavampia aiheita ja miettiä, olisiko tarpeen jotain tehdä toisin.

Siltikin – juuri tässä yhteydessä kiitän teitä jokaista lukijaa, jotka olette putiikissa käyneet ja kertoneet että olette blogin lukijoita. Vaikka se aina jotenkin hämmentää, se myös erittäinkin ilahduttaa. On kiva saada palautetta ja varmistus siitä, että lukijoissa on IHAN OIKEITA IHMISIÄ. kiitos!

Mihis aikaan päivää, viikkoa, kuukautta, vuotta …. laittaisin kellon soittamaan, että herään taas  blogia kirjoittamaan?
PELLAVASYDÄMEN MERVI

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top