Käsityö on kivaa

Ripsa on Pellavasydämessä työharjoittelussa. Vaikka hänen opiskelunsa ei käsitöihin liittyvää olekaan, on se Pellavasydämen kaltaisessa paikassa itsestäänselvyys. On ollut tosi kiva huomata, miten Ripsan innostus senkun kasvaa. Olen erittäin tyytyväinen itseeni, jos huomaan saavani jonkun innostumaan käsitöistä. Tyydytystä kauppiaalle tuo sekin, että huomaa asiakkaan palaavan uudestaan, kun kipinä on syttynyt! Sehän on tieteellisestikin todettu, miten palkitsevaa käsitöiden tekeminen on. Tässä oiva kirjoitus asiasta.

Tämän sukankutomiskuvan olen näyttänyt jo aimminkin. Tässä jotenkin tiivistyy meidän touhu takahuoneessa! Nyt Ripsalla on menossa lahjasukat muutamille läheisille. Vaikka ihan normityöpaikassa ei omien töiden tekeminen onnistuisi, meillä voi vähän ”soveltaa”.

Tässä taas Ripsa on keittiössä uppoutuneena uuteen menetelmään. Työergonomiasta ei tämän kuvan perusteella ole tietoakaan! Annoin Ripsalle oudon näköisen laitteen käteen ja käskin opetella ja sitten opettaa minulle. Hyvin se lähti käyntiin….

…ja Ripsa innostui niin, että halusi itselleenkin kyseisen laitteen. Tässä saa alkunsa kaulakoru paperinarusta.

Näissä kuvissa on Cloverin nyörintekemisvehje – tai mikä sen oikea nimi onkaan – mutta myynnissä meillä on yksinkertaisempi (ja halvempi) versio, vaaleanpunainen possu.

Kaksipäinen 3&5cm

Onkos tämä sulle tuttu vehje?    Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top