Hassu kuvaussessio ja palkinto

Ei auttanut, vaikka yritin miestäni lohduttaa, että monet miehet joutuu naistensa blogeja varten kuvaamaan ja näkemään vaivaa sen vuoksi. Ei, meillä kuvauksen täytyy tapahtua siltä istumalta ja äkkiä. Eipä silti, sellainenhan olen itsekin.

Sunnuntaipäivän asu on aika koominen, joten kuvakin olkoon sen mukainen. Jotta koko komeus olisi tullut kuvaan, minun piti peräytyä nurkkaan. Mukaan kuvaan tuli myös Uudenkaupungin puutarhamessujen kassi – ihan hyvin sopii väreihin…

Tässä on siis edellisen postauksen arvontaan liittyvä yllätyspalkinto. Tämäkin on retroa – yli kymmenen vuoden takaa. Tällainen essu-patalappu-setti löytyi muuttokuormaa tehdessä. Käyttämättömänä unohtunut kaappiin sitten Ähtärin vuosien. Essun lapussa lukee ”Käsi- ja taideteollisuus, Sisustus Kehrä, Ähtäri”. Googlaamalla en päässyt selville, onko tuollaista paikkaa vielä olemassa.

Settiin kuuluu siis essu ja kaksi patalappua, joissa on tasku ja toinen puoli lämpöä estävää kangasta. Koristeena kaikissa on lapun mukaan Ähtärin nimikkokukka Rentukka. Ompelutyö on laadukasta.

Voittaja saa valita tämän setin TAI palan kyselyn kohteena olevaa punaista retrolakanakangasta. Vastausaikaa on vielä n. kaksi tuntia. Siis sunnuntai-iltana klo 22 arvonta loppuu.

Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top