Kun pohdin, minkä käsityön seuraavaksi aloittaisin, huomaan usein miettiväni – nuttu vauvalle…. Vaikkei ole vauvaakaan. Jotenkin se vaan tuntuu ”pieneltä, kivalta välityöltä”. Paitsi ettei ole.

Minulla on varastossa kaksi isoa pahvilaatikkoa, joista toisessa lukee ”talviset keskeneräiset” ja toisessa ”kesäiset keskeneräiset”. Nämä sisältävät virkkauksia ja neulomuksia. Toisaalla on useampikin laatikko ompeluksia; jouluiset keskeneräiset, keskeneräiset näppipyyhkeet jne… Aina välillä kurkkaan noihin laatikoihin ja etsin inspiraatiota. Nyt päätin, että kesäiset -laatikko tyhjennetään. Osa purettiin langoiksi, osa laitettiin ilmaisjakelulaatikkoon ja toiset vietiin kierrätyskeskukseen. Nyt siellä on enää yksi isompi työ,  virkattu pusero viimeistelyä vaille.

Tämä vauvan nuttu on ollut keskeneräisissä jo kauan ja muutaman kerran olen täällä blogissakin sen esitellyt, esim. neljä vuotta sitten täällä: http://pellavasydanjamervi.blogspot.com/2018/06/ma-en-kesta-naita-keskeneraisia-mutta.html

Silloinkaan en tehnyt työtä valmiiksi, mutta nyt – nyt se on valmis!

Ja taas kerran sanon itselleni: ”Älä jätä käsitöitä kesken!” Toinen asia, mitä minun kannattaa välttää, on sellaiset työt, mitkä kootaan palasista. Jotenkin se viimeistely jää helposti tekemättä. Kannattaa siis valita malli, joka tehdään yhtenä kappaleena!

Pellavasydämen Mervi

Jaa:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Samantapaisia artikkeleita

Nuttu vauvalle

Kun pohdin, minkä käsityön seuraavaksi aloittaisin, huomaan usein miettiväni – nuttu vauvalle….

Vihreä kesäneule

Tällä kertaa käsitöitteni esittelyvuorossa on vihreä kesäneule. Viime postauksessa jo kerroinkin, että

Valkoinen pitsipusero

Kesäneuleitten aika on nyt ja tällä kertaa esittelyvuorossa valkoinen pitsipusero. Kerroinkin jo,