Lisää kasseja

Viime postauksessa kerroin siitä, kun tein valmiiksi farkku-tilkku-kassin. Täällä. Siitäpä se sitten taas ajatus lähti. Kuten olen aiemminkin kertonut, olen sellainen käsityöläinen, että kun yhteen malliin innostun ja sen opin, teen samalla kaavalla monta. Ehkä vaihdan väriä, mutta muuten rakastan tehdä tuttua ja totuttua. Niinpä tämä kassi-innostus lähti käsistä. Ensin tein näitä farkku-tilkku-kasseja…

…sitten löysin valmiiksi leikatun tavallisen kangaskassin aihiot, joten ompelin muutaman sellaisen. Nämä on vuoritettu ja niissä on leveämpi pohja.

Tilkkuaihe ei jättänyt kuitenkaan rauhaan, vaan palasin vielä kehittelemään siitä erilaisia versioita. Kokeilin tuollaistakin, että jätin toiselle puolelle farkkujen ”persustan” sellaisenaan. Nyt yläreunaan jäi vyölenkit, joihin voi ripustaa avaimet, jonkun koristeen tms. Ja taskut on aina tarpeen… Tähän kassin laitoin vuoriksi retrokankaan, jonka on tarkoituskin pilkottaa sisältä.

Sitten minulta loppui farkkumateriaali, joten siirryin käyttämään jotain muuta. Tässä vihreässä versiossa minua viehättää materiaalien erilaisuus; tikkikangas ja villa yhdessä. Tämäkin on vuoritettu.

Kokeilin tuollaista kahden eri tilkun systeemiä ja ihan kivahan sekin on! Tähän kassiin ompelin pohjaan nuo poikkiompeleet, joten siinä on tasainen pohja, mikä antaa tilaa.

Kävin kierrätyskeskuksessa ja löysin ison kasan ilmaisia farkkuja, joten kasseja tulee lisää!

Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top